Renault Clio F1 Team R27 în România

Seria specială Clio Renault F1 Team R27, port-drapelul gamei Clio, se alătură modelului Megane Renault F1 Team R26, întregind familia de modele F1 Team comercializate în România.

Renault Clio F1 Team R27 în România Renault Clio F1 Team R27 în România

Clio Renault F1 Team R27Automobil de excepţie, dedicat plăcerii de a conduce, Clio Renault F1 Team R27 se caracterizează printr-un design inedit şi un comportament sportiv accentuat, datorită soluţiilor tehnice derivate din competiţii. Silueta muscoloasă, de maşină de curse, a modelului se distinge prin noua culoare galben Sirius şi prin ornamentele grafice exclusive. Dotat cu şasiul Cup, R27 exploatează la maximum cei 200 CP ai motorului aspirat cu cilindree de 2,0 litri. Acest motor dispune de o capacitate de escaladare a turaţiilor deosebită, aproape instantanee.

Clio Renault F1 Team R27 este opera Renault Sport Technologies şi se construieşte în Franţa, la Dieppe, baza dedicată automobilelor sport Renault. Dispunând de şasiul Cup şi de jantele BeBop 17” Dark Anthracite, garantează precizie şi senzaţii de top. Şasiul coborÂt cu 7 mm în raport cu Clio Renault Sport îmbunătăţeşte performanţele în viraje, centrul de greutate fiind mai jos: pe circuit se câştigă 0,2 secunde la fiecare kilometru parcurs. Mai rigid cu 27% la puntea faţă şi cu 30% la puntea spate, Clio Renault F1 Team R27 duce la extrem plăcerea şi precizia abordării virajelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.