Renault Clio primeşte un facelift şi noi motoare | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2016 Știri auto

 


La patru ani după ce a fost prezentat oficial la Paris, a patra generaţie a lui Clio a primit, în sfârşit, un facelift, anunţă Carscoops.com.

La exterior Clio primeşte noi faruri LED sub formă literei C, împreună cu o grilĂ şi un spoiler uşor reproiectate. Patru nuanţe noi (Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White şi Iron Blue) s-au alătură paletei deja extinse de culori, în timp ce exteriorul actualizat este completat şi de nişte roţi noi.

GALERIE FOTO

La interior noul Clio beneficiază de materiale mai bune, tapiţeriei acordându-i-se o atenţie deosebită pentru a respecta cele mai înalte calităţi vizuale şi tactile.

Clienţii vor putea alege între trei sisteme multimedia diferite, este vorba de MediaNav Evolution, R-Link Evolution şi R & Go, acesta din urmă fiind disponibil pentru toate nivelele de echipare. Sistemul Easy Park Assist lucrează împreună cu senzorii de parcare faţă şi spate şi cameră marşarier pentru a ajuta şoferul la finalizarea în condiţii de siguranţă a manevrelor de parcare, iar constructorul precizează de asemenea că supermini-ul reconfigurat este primul din segmentul B Renault care va beneficia de sistem audio marca Bose.

Gama de motoare se va îmbogăţi cu versiuni mai puternice. Este vorba de un diesel de 1.5 litri dCi evaluat la 108 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, În timp ce unitatea pe benzină TCe de 118 de CP vine în combinaţie cu o transmisie manuală cu şase trepte.

Renault Clio 2017 va mai beneficia printre altele şi de nivelul de echipare Initiale Paris. Acesta include o culoare exterioară Givre Grey cu finisaj metalic, schimbător şi volan îmbrăcate în piele Nappa, şi de asemenea tapiţerie din piele.Echipamentul standard include faruri cu LED-uri Pure Vision, sistem infotainment R-Link Evolution, sistem audio Bose şi sistemul Easy Park Assist. Linia de motoare cuprinde două unităţi pe benzină, cu 89  şi 120 de CP, şi două motoare diesel, evaluatE la 89 şi 108 CP. În funcţie de alegerea şoferului, o cutie de viteze manuală sau una automată cu dublu ambreiaj va direcţiona puterea către roţile din faţă ale maşinii. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide