Renault Clio R.S. 18 primeşte un pachet vizual irezistibil - VIDEO

În 2017 Renault a sărbătorit 40 de ani de implicare ...

Update: Primul spot video cu Renault Clio RS 18 (inspirat de magia F1)

VIDEO


În 2017 Renault a sărbătorit 40 de ani de implicare în Formula 1, şi acum a decis să „infuzeze” o parte din acea magie în hatchback-ul său cu cinci uşi. Chiar şi numele ediţiei speciale este inspirat din terminologia motorsport, modelul limitat "Clio R.S. 18 ", fiind împrumutat de maşină de F1 denumită R.S. 18 .

Dar înainte de a vă entuziasa prea tare trebuie să ştiţi să este vorba doar de un pachet vizual pentru Clio RS. Varianta specială primeşte în mod standard un sistem de evacuare Akrapovic (opţional pe modelul obişnuit) pentru a maximiza coloana sonoră oferită de motorul pe benzină de 1,6 litri turbo. Cu o putere de 220 de cai şi un cuplu de 280 Nm, R.S. 18 reflectă specificaţiile tehnice ale versiunii standard.

Ceea ce îl deosebeşte cu adevărat de modelul standard Clio RS sunt inscripţiile de pe uşile din faţă şi motivul dublu-diamant vizibil de pe acoperiş. Renault a aplicat, de asemenea, câteva accente gri, precum şi o temă neagră exclusivă pentru bara de protecţie frontală şi insigne pentru a-i oferi un aspect mai ameninţător. 

În interiorul cabinei, noul Clio R.S. 18 a numerotat pragurile uşii pentru a indica disponibilitatea limitată. La capitolul detalii mai adougăm covoraşele marca Renault Sport şi de o combinaţie de Alcantara şi piele pentru volanul sportiv.

FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.