Renault Clio Symbol - Nouă generaţie

După trei facelifturi, Renault Clio Symbol se pregăteşte pentru cea mai mare schimbare: o nouă generaţie.

Renault Clio Symbol - Nouă generaţie Renault Clio Symbol - Nouă generaţie

Poza prezentată pentru început este interpretarea unui artist, fiind o imagine modificată pe calculator pornindu-se de la un Clio 3 hatchback, pe baza căruia se zvoneşte că va fi construit noul Symbol. Chiar dacă spatele poate aduce aminte de Seria 1 Coupe, aspectul general este unul reuşit, pe care noi l-am dori în producţia de serie.

Dar Renault se pare că este de altă parere, şi va introduce în serie automobilul prezentat în poza din dreapta. Pe site-ul autopareri.com au fost postate o serie de imagini ce par realizate pe calculator cu numeroase modele viitoare din gama constructorului francez. Dacă în cazul Renault Megane 3, Scenic 3 şi Dacia SUV observăm asemănări clare între pozele spion şi cele realizate pe calculator, atunci am putea concluziona că şansele ca noul Clio Symbol să fie cel din noile imagini prezentate sunt destul de mari. De asemenea, misterul maşinii surprinsă în teste de cei de la AutoBIld, pe care au considerat-o un nou model Dacia, este aproape elucidat.

Era vorba evident de noul Clio Symbol aflat în teste. Ce este ciudat la prima vedere, deşi noul model ar trebui să se bazeze pe actualul Clio 3, linia laterală aduce încă aminte de actuala generaţie, dând impresia mai degrabă a unui facelift major. Probabil direcţia impusă de Carlos Ghosn în ceea ce priveşte reducerea costurilor a dus la un asemenea hibrid, chiar dacă noi considerăm că un model asemănător celui prezentat mai sus în prima poza ar fi reprezentat un succes mai mare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.