Renault concediază 2.000 de salariaţi

Renault va disponibiliza 900 de salariaţi din Franţa şi 1.100 de angajaţi care îşi desfăşoara activitatea în afara ţării. Românii vor fi însă ocoliţi de acest val de concedieri, divizia din România păstrându-şi efectivul complet.

Renault concediază 2.000 de salariaţi Renault concediază 2.000 de salariaţi

Planul de concedieri are ca ţintă principală personalul grupului care desfăşoară alte activităţi decât cele legate strict de producţie, conform unui comunicat oficial trimis de grupul francez.  Această măsură se impune pentru a păstra competitivitatea în condiţiile recesiunii economice de pe pieţele mari.

În România această nouă politică nu se va aplica, ba chiar prioritare sunt angajările de personal, conform responsabilului de comunicare cu presa al Automobile Dacia, Silviu Sepciu, citat de Mediafax. Francois Fourmont, directorul general Dacia apreciază că în acest an activitatea grupului în România se va cifra la 3 miliarde de euro, incluzând uzina Dacia, mărcile Dacia, Renault, Nissan şi centrului de asamblare CKD, fiind într-o continuă dezvoltare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.