Renault dezvăluie la Moscova noul model ARKANA - VIDEO - GALERIE FOTO

Renault dezvăluie la show-ul auto de la Moscova noul model ARKANA.

Renault dezvăluie la show-ul auto de la Moscova noul model ARKANA. Maşina de prezentare este un coupe-crossover care îmbină cele mai bune părţi ale unui sedan cu ale unui SUV. 

Acest nou vehicul va fi produs şi comercializat în diferite ţări din întreaga lume, începând cu Rusia în 2019. Renault ARKANA va fi ulterior fabricat şi vândut în Asia şi alte regiuni, cu acelaşi design unic, dar adaptat şi aşteptărilor clienţilor locali.

ARKANA va juca un rol-cheie în planului strategic Drive the Future, prin care Groupe Renault intenţionează să intensifice volumul vânzărilor de până la 5 milioane de unităţi până în 2022. 

Groupe Renault a pretins aproape o treime din piaţa rusă în 2017 (448.270 vândute vehicule / cota de piaţă de 28%). Rusia ocupă astăzi locul 2 ca marcă a Grupului Renault şi urmează să devină cea mai importantă piaţă a grupului până la sfârşitul anului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.