Renault extinde garanţia

Renault anunţă extinderea garanţiei oferită modelelor sale premium la trei ani sau 150.000 de kilometri.

Renault extinde garanţia Renault extinde garanţia
Clienţii Renault care vor opta pentru Laguna, Vel Satis sau Espace vor beneficia de o garanţie de trei ani sau 150.000 de km. Limita de 150.000 km este valabilă doar pentru Uniunea Europeană, Croaţia, Elveţia, Norvegia şi Islanda. Pentru restul Europei garanţia oferită modelelor menţionate este de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Extinderea garanţiei pentru noul Renault Laguna, este un mijloc de a confirma clienţilor Renault calitatea produsului construit la uzina din Sandouville, Franţa, fabrică în care mai sunt asamblate modelele Vel Satis şi Espace. Garanţia este disponibilă începând cu ianuarie 2008 pentru modele Espace şi Vel Satis. Un aspect interesant al acestei oferte este faptul că în primii doi ani de garanţie nu există limită de kilometrii. Mai mult decît atât, clienţii acestor maşini vor beneficia, gratuit, de un autovehicul de schimb în cazul în care aceasta este imobilizată mai mult de o oră pentru lucrări de service.

Prin acest program, Renault doreşte să ajungă în topul producătorilor europeni care oferă cele mai atractive garanţii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.