Renault frânează producţia în Franţa

Efectele crizei economice se fac resimţite şi la Renault, care va închide aproape toate fabricile din Franţa pentru o perioadă cuprinsă între una şi două săptămâni, începând de săptămâna vitoare, pentru a face faţă scăderii vânzărilor.

Renault frânează producţia în Franţa Renault frânează producţia în Franţa

"Aproape toate fabricile vor fi închise pentru o perioadă de una-două săptămâni, sau chiar mai mult. Întreruperea va începe săptămâna viitoare de la unitatea de producţie de la Le Mans, închisă pentru 15 zile", a menţionat Fabien Gâche, reprezentantul sindicatului CGT, citat de MEDIAFAX.

Renault mai pregăteşte intrarea în şomaj tehnic a aproape 5.500 de angajaţi de la fabrica Valladolid, din nordul Spaniei, în 2009, potrivit presei spaniole. Constructorul francez are în plan reducerea producţiei la nivel mondial cu 21% în ultimele trei luni din 2008, potrivit datelor de pe site-ul Renault

Disponibilizările Renault ocolesc deocamdată fabrica Dacia, activităţile constructorului din România desfăşurându-se normal.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.