Renault intra pe piaţa din China

Şi în China. Viitorul model de clasă compactă va fi primul Renault asamblat în China, de unde se va comercializa cu preţuri de la 9000 de euro.

Renault intra pe piaţa din China Renault intra pe piaţa din China

Şi asta e cam tot ce au declarat francezii despre planurile lor din China. Nu se ştie unde vor asambla, când vor începe lucrul. Va exista o alinaţă cu Dongfeng, ce se ocupă deja de realizarea unor modele în colaborare cu Nissan? Momentan sunt doar speculaţii, dar ne aşteptăm ca în viitorul apropiat, la Salonul Auto de la Paris, atunci când se va lansa noul Megane 3 să aflăm mai multe detalii.

VEZI TOATE ANUNŢURILE RENAULT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.