Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 apr. 2019 Știri auto

Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele: Noul Renault MASTER, Noul Renault TRAFIC şi KANGOO Z.E. Concept

Noul Renault Master oferă noi sisteme de asistenţă la conducere (Rear View Assist, Side Wind Assist) şi motoare mai puternice (până la 180 CP / 400 Nm). De asemenea, va existra şi versiunea 100% electrică – Noul Master Z.E.

Noul Renault Trafic este o furgonetă multifuncţională care aduce motoare noi şi cutie de viteze automată EDC6. Aceasta există, de asemenea, în versiunile de transport pasageri Combi, Microbuz şi SpaceClass.

Kangoo Z.E. Concept este un showcar electric şi urban, care prefigurează reînnoirea gamei Kangoo, aşteptată începând cu 2020. 

După conceptul EZ-PRO, Groupe Renault continuă să se pregătească pentru viitor prin explorarea noilor utilizări de livrare urbană cu EZ-FLEX, un vehicul utilitar electric, conectat, compact şi agil.

În segmentul vehiculelor comerciale Groupe Renault a stabilit un nou record de vanzari la nivel mondial în 2018 cu 619.229 de unităţi. Renault rămâne lider pe piaţa vehiculelor utilitare din Europa, păstrând acest rezultat din 1998. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide