Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele - FOTO

Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele: Noul Renault MASTER, Noul Renault TRAFIC şi KANGOO Z.E. Concept

Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele - FOTO Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele - FOTO

Renault îşi reînnoieşte gama de vehicule comerciale cu trei 3 modele: Noul Renault MASTER, Noul Renault TRAFIC şi KANGOO Z.E. Concept

Noul Renault Master oferă noi sisteme de asistenţă la conducere (Rear View Assist, Side Wind Assist) şi motoare mai puternice (până la 180 CP / 400 Nm). De asemenea, va existra şi versiunea 100% electrică - Noul Master Z.E.

Noul Renault Trafic este o furgonetă multifuncţională care aduce motoare noi şi cutie de viteze automată EDC6. Aceasta există, de asemenea, în versiunile de transport pasageri Combi, Microbuz şi SpaceClass.

Kangoo Z.E. Concept este un showcar electric şi urban, care prefigurează reînnoirea gamei Kangoo, aşteptată începând cu 2020. 

După conceptul EZ-PRO, Groupe Renault continuă să se pregătească pentru viitor prin explorarea noilor utilizări de livrare urbană cu EZ-FLEX, un vehicul utilitar electric, conectat, compact şi agil.

În segmentul vehiculelor comerciale Groupe Renault a stabilit un nou record de vanzari la nivel mondial în 2018 cu 619.229 de unităţi. Renault rămâne lider pe piaţa vehiculelor utilitare din Europa, păstrând acest rezultat din 1998. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.