Renault Kangoo pică testul elanului la ADAC

ADAC a realizat un test comparativ între Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo şi Renault Kangoo, din care ultimul a ieşit cam şifonat.

În timpul unui test comparativ din care Volkswagen Caddy a reieşit maşina perfectă, Renault Kangoo a avut mari dificultăţi în menţinerea traiectoriei în efectuarea testului elanului, dificultăţi care potrivit germanilor de la ADAC se datorează unor probleme la ESP-ul maşinii. De altfel aceştia ne-au informat că Renault a recunoscut această problemă şi va efectua o serie de modificări la programul ESP, inclusiv o mică rechemare în service pentru schimbarea softului.

Nu putem totuşi să nu remarcăm faptul că în clipul video prestaţia lui Renault Kangoo pare să aibă loc la o viteză mai mare, cu o presiune mai mică în pneuri şi schimbări mai bruşte de traiectorie. Sau să fie oare de vină unghiul diferit din care este filmat modelul francez? A, şi încă o întrebare pentru cei de la ADAC: Loganul răsturnat acum ceva timp, tot cu ESP-ul avea probleme?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.