Renault Koleos

SUV-ul de la Renault a fost surprins de curând în ultimele teste de drum înainte de lansarea oficială ce poate avea loc peste câteva zile la Salonul Auto de la Tokyo.

Noul model al celor de la Renault va fi lansat în prima jumătate a anului viitor, fiind o transformare din conceptul omonim prezentat în 2006 la Salonul Auto de la Paris. Există însă posibilitatea ca noul model să fie totuşi lansat prima oară în acestă lună la Tokyo Motor Show, acolo unde va fi prezent şi fratele său, Samsung QMX. Ambele maşini sunt construite pe un nou şasiu cu transmisie la cele patru roţi şi pus în mişcare de un motor diesel de 2.0 litri dezvoltat în cadrul alianţei Renault Nissan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.