Renault Koleos din a doua jumătate a anului în România

Generoasa ofertă crossover din România se va îmbogăţi cu încă un model, începând cu al doilea semestru al acestui an. Noul venit, Renault Koleos, va fi primul SUV compact din istoria mărcii franţuzeşti.

Renault Koleos din a doua jumătate a anului în România Renault Koleos din a doua jumătate a anului în România
Noul model Renault Koleos va fi comercializat pe piaţa din România începând cu a doua jumătate a anului şi va avea două motorizări diesel şi una pe benzină, au declarat, reprezentanţii Renault România. Motoarele diesel, de 2 litri, vor dezvolta 150 Cai Putere, respectiv 175 CP. Versiunea pe benzină va avea un motor de 2,5 litri şi 170 CP. Compania nu a precizat preţul noului model.
 
Koleos este primul crossover al companiei, a fost conceput şi proiectat de Renault, dezvoltat de Nissan şi fabricat de consorţiul Renault Samsung Motors la fabrica Busan din Coreea. Modelul va fi comercializat pe pieţele europene din luna iunie, urmând ca până în 2009 să fie disponibil în aproape 40 de ţări din cinci continente. Koleos este cel de al 11-lea model din cele 26 anunţate pentru accelerarea creşterii Renault.

Piaţa europeană totalizează 15 milioane de vehicule, din care segmentul SUV-urilor şi a crossover-urilor compacte a reprezentat 5% din vânzările de anul trecut, respectiv peste 700.000 de unităţi, potrivit Renault.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.