Renault Koleos facelift aduce două noi motoare şi tracţiune 4x4 - GALERIE FOTO

Noul Koleos îşi reafirmă stilul distinctiv şi îşi întăreşte prezenţa în segment.

Renault Koleos facelift aduce două noi motoare şi tracţiune 4x4 - GALERIE FOTO Renault Koleos facelift aduce două noi motoare şi tracţiune 4x4 - GALERIE FOTO

La doi ani de la introducerea pe piaţa europeană, Noul Koleos evoluează în 2019 la toate capitolele. Acesta propune acum motoare noi, mai puternice şi mai eficiente şi, de asemenea, mai multă tehnologie la bord. 

În partea din faţă, Noul Koleos are o grila de radiator uşor mai pronunţată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecţie şi în zona farurilor de ceaţă. Partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecţie mai înalt. A treia lumină de frână a fost prelungită. Regăsim evacuarea cromată cu două ieşiri, care aduce o notă de sportivitate.

Design exterior mai impunător

Sunt disponibile noile jante din aliaj “Taika” de 18 inch cu finisaj gri diamantat şi cele de 19-inch "Kavea" cu finisaj diamantat negru. O nouă culoare de caroseriei "Red Vintage" este, de asemenea, disponibilă. 

Interiorul noului model are un finisaj rafinat în fiecare detaliu: inserţiile cromate pe volan, schimbătorul de viteze şi aeratoarele; materialele plăcute la atingere pe tabloul de bord şi ornamentele uşii.

Cu o lungime de 4670 mm şi un ampatament de 2710 mm, acesta a fost conceput pentru a oferi cât mai mult spaţiu interior pasagerilor şi bagajelor lor. În funcţie de versiune, scaunele din faţă pot fi ajustate pe lungime. Datorită mânerelor din portbagaj, sistemul "Easy Break" permite plierea scaunului din spate 1/3 - 2/3 într-o singură mişcare. Volumul de încărcare a crescut 579 litri sau 1.795 litri  cu scaunele din spate rabatate. 

O nouă generaţie de motoare Blue dCi mai eficiente

Noul Koleos adoptă o nouă generaţie de motoare Blue dCi Renault în două versiuni de putere:

- Blue dCi 150 X-Tronic cu o capacitate de 1,7 litri care produce 150 CP,  oferit cu tracţiune faţă

- Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i. Acesta ate o capacitate de 2.0 litri ce asigură 190 CP 

Motoarele noi Blue dCi sunt asociate cu transmisia automată X-Tronic. Aceasta elimină şocul datorat schimbării treptelor de viteză şi reduce zgomotul de rulare. 

Noul Koleos are o echipare completă în ceea ce priveşte sistemele de asistenţă la condus. Generaţia anterioară dispunea de o alertă la depăşirea benzii de rulare, sistem de avertizare pentru unghiul mort, Sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie, sistem adaptiv pentru faza lungă, 360° Park Assist – Asistent la parcare 360° şi Easy Park Assist -  sistem de asistenţă la parcarea de tip mâini libere.

Din septembrie 2018, gama s-a îmbogăţit cu Adaptive Cruise Control în echiparea de serie, pe toate versiunile şi alertă la detectarea oboselii. Sistemul de asistenţă la frânarea de urgenţă (AEBS City şi Inter-Urban) integrează o nouă funcţie de detectare a pietonilor în oraş. Noul Renault Koleos va fi lansat în România în a doua parte a anului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.