Renault la Salonul Auto de la Geneva

Producătorul francez continuă programul de modele noi prin lansarea la viitorul salon elveţian a noii versiuni Laguna GT şi a unui concept ce prefigurează viitorul Megane.

Renault la Salonul Auto de la Geneva Renault la Salonul Auto de la Geneva

Standul Renault de la Geneva va fi unul foarte aglomerat, cu noile Koleos şi Twingo RS expuse pentru prima dată publicului. Alături de acestea se va regăsi şi noua Laguna GT, un model dezvoltat împreuna cu cei de la Renault Sport, care graţie punţii spate directoare are un comportament dinamic demn de multe modele cu pretenţii.

Tot la Salonul Auto de la Geneva, Renault va aduce un concept despre care oficialii franceză au refuzat să dea vreun detaliu până în ziua presei, 4 martie. Cel mai probabil conceptul va fi o avanpremieră pentru viitorul Megane 3, model ce se va lansa oficial la Salonul Auto de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.