Renault Laguna 3 (I)

Campania de promovare a noii berline franceze a început. Deocamdată cu detalii din interior.

Renault Laguna 3 (I) Renault Laguna 3 (I)

După ce noul model a fost zărit în numeroase ipostaze în timpul testelor, a venit timpul să avem parte şi de fotografii oficiale. Renault pregăteşte publicul prin prezentarea anumitor detalii de interior şi o schiţă a aspectului exterior.

Laguna 3 face parte din Commitment 2009, un program al constructorului francez ce are ca scop relansarea Renault şi implementarea unui nivel de calitate nemaiîntâlnit la maşinile produse în hexagon. Carlos Ghosn a declarat că vrea ca noua Laguna să fie în primele 3 modele din clasa ei, iar pozele oficiale vin să-i susţină puternic afirmaţia.

UPDATE: noi fotografii aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.