Renault Laguna 3 - Poze spion

Laguna III a fost surprinsă, cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, de către un fotograf amator în ceea ce pare o întâlnire internă a celor de la Renault.

Renault Laguna 3 - Poze spion Renault Laguna 3 - Poze spion

După ce v-am prezentat conceptul Nepta şi primele poze oficiale cu detalii ale noii Renault Laguna III, acum putem să vă punem la dispoziţie primele poze la o rezuluţie satisfăcătoare cu noul model. În ceea ce priveşte designul, pasul făcut faţă de actuala generaţie este imens, dar controversat.

Mai multe detalii vom avea pe 4 iunie, când Renault va lansa oficial noul model, iar promotor.ro vă va aduce în exclusivitate toate informaţiile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.