Renault Laguna Cabrio

Succesul de care s-a bucurat conceptul Laguna Coupe prezentat în toamnă a fost imens. Dar ce ziceți de o variantă cabrio a acestuia?

Renault Laguna Cabrio Renault Laguna Cabrio
Feedbackul primit la Salonul Auto de la Frankfurt a fost suficient pentru ca Renault să dea undă verde noului Coupe. Din păcate, acesta nu va păstra integral liniile conceptului omonim, așa cum se poate vedea și în pozele spion prezentate în februarie iar despre o versiune cabrio Renault nu a suflat nici o vorbă.

Dar asta nu i-a impiedicat pe pasionați să modifice pe computer pozele cu Laguna Coupe pentru a o transforma într-un cabrio. Iar rezultatele nu sunt deloc rele. Renault, pe noi ne tentează, pe tine nu?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.