Renault Laguna Coupe

Renault se pregăteşte pentru lansarea lui Renault Laguna Coupe, pe la jumătatea anului viitor, după lansarea variantelor de caroserie hatchback şi break.

Renault Laguna Coupe Renault Laguna Coupe
Renault Laguna Coupe va prelua o serie de elemente de design de la conceptul Renault Fluence, prezentat în 2004. Coupe-ul va avea o lungime de 4,7 metri, fiind suficient pentru a oferi confortul necesar pentru patru adulţi. Sub capota conceptului era montat un motor de 3,5 litri V6, care provenea de la Nissan 350Z. Renault Laguna Coupe va fi propulsat de un motor derivat din cel de pe Nissan, dar sub capota coupe-ului se va mai afla un motor turbo cu patru cilindri în linie, de 170 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.