Renault Laguna Coupe Monaco GP - Ediţie specială

Renault lansează o ediţie specială a modelului Laguna Coupe, dotată cu motoare performante şi 4Control, puntea spate care virează activ.

Renault Laguna Coupe Monaco GP - Ediţie specială Renault Laguna Coupe Monaco GP - Ediţie specială

Jante negre si caroserie albaRenault Laguna Coupe Monaco GP se deosebeşte de restul gamei prin culoarea albă aflată în contrast cu plafonul negru şi jantele în aceeaşi nuanţă, plus o mic indicator regăsit pe grila faţă şi pe lateral. În interior sigla Monaco GP se regăseşte pe scaunele din piele, volanul GT fiind standard. În ceea ce priveşte partea tehnică, motorizările diesel sunt în număr de două: un 2.0 dci de 150 sau 180 CP plus un 3.0 V6 de 235 CP şi 450 Nm.

Singurul motor pe benzină este un V6 de 3,5 litri şi 240 CP. Sistemul 4Control, ce virează cu toate roţile este şi el prezent, asigurând modelului francez o rază de bracaj similiară cu aceea unui Clio. Noua Renault Laguna Coupe Monaco GP va fi disponibilă în Europa din luna mai, urmând ca primele livrări să se facă din iunie. Preţul de bază pentru cel mai ieftin model va fi de 38.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.