Renault Laguna - lansare naţională

Primele poze de la lansarea celei de-a treia generaţii a modelului Renault Laguna în România, eveniment desfăşurat în perioada 13-14 martie.

Renault Laguna - lansare naţională Renault Laguna - lansare naţională
Renault Laguna - lansare naţionalăRenault Laguna III va putea fi achiziţionată, în România, în cele două versiuni de caroserie, sedan şi estate. Pentru sedan, patru motoare vor fi disponibile, dintre care două pe benzină (1,6 litri cu 110 CP şi 2 litri cu 140 CP) şi două diesel (1,5 litri cu 110 CP şi 2 litri cu 150 CP).

Cel mai accesibil Laguna III Sedan costă 17.900 de euro cu TVA inclus şi este echipat cu motorul pe benzină de 1,6 litri, iar cel mai scump atinge 25.900 euro cu TVA şi este dotat cu motorul diesel de 2 litri. G Garanţia de trei ani sau 150.000 de kilometri a fost introudusă, în premieră, pentru acest model.

Renault Laguna - lansare naţională "Sunt convins că acest nou model va consolida poziţia de lider a Renault pe piaţa auto românească", se arată încrezător directorul comercial al Renault Nissan şi Dacia în România, Jacques Daniel, citat de Mediafax. Ţinta de vânzări pentru noul model nu a fost precizată încă .

Termenul de livrare poate varia de la câteva zile, până la maxim două luni şi jumătate, în funcţie de disponibilitatea pe stoc a modelului ales de cumpărător şi de exigenţe. Versiunilor de caroserie sedan şi estate ale Laguna 3 li se vor adăuga, până la sfârşitul acestui an, şi o variantă coupe. Vânzările Renault pe piaţa din România au crescut anul trecut cu 37%, la 32.200 de autovehicule, dintre care mai mult de 29.000 de unităţi au fost autoturisme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.