Renault Laguna – lansare naţională

Autor: Cosmin Iordache 14 mart. 2008 Știri auto

Renault Laguna - lansare naţionalăRenault Laguna III va putea fi achiziţionată, în România, în cele două versiuni de caroserie, sedan şi estate. Pentru sedan, patru motoare vor fi disponibile, dintre care două pe benzină (1,6 litri cu 110 CP şi 2 litri cu 140 CP) şi două diesel (1,5 litri cu 110 CP şi 2 litri cu 150 CP).

Cel mai accesibil Laguna III Sedan costă 17.900 de euro cu TVA inclus şi este echipat cu motorul pe benzină de 1,6 litri, iar cel mai scump atinge 25.900 euro cu TVA şi este dotat cu motorul diesel de 2 litri. G Garanţia de trei ani sau 150.000 de kilometri a fost introudusă, în premieră, pentru acest model.

Renault Laguna - lansare naţională "Sunt convins că acest nou model va consolida poziţia de lider a Renault pe piaţa auto românească", se arată încrezător directorul comercial al Renault Nissan şi Dacia în România, Jacques Daniel, citat de Mediafax. Ţinta de vânzări pentru noul model nu a fost precizată încă .

Termenul de livrare poate varia de la câteva zile, până la maxim două luni şi jumătate, în funcţie de disponibilitatea pe stoc a modelului ales de cumpărător şi de exigenţe. Versiunilor de caroserie sedan şi estate ale Laguna 3 li se vor adăuga, până la sfârşitul acestui an, şi o variantă coupe. Vânzările Renault pe piaţa din România au crescut anul trecut cu 37%, la 32.200 de autovehicule, dintre care mai mult de 29.000 de unităţi au fost autoturisme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide