Renault Laguna - scăderea producţiei

Vânzările deloc optimiste ale noii generaţii Renault Laguna au dus la decizia revizuirii cifrelor de producţie.

Renault Laguna - scăderea producţiei Renault Laguna - scăderea producţiei
Deşi a treia generaţie a lui Renault Laguna a beneficiat, înaintea lansării oficiale, de o campanie susţinută de marketing, care punea accent pe standardul foarte ridicat al calităţii, rezultatele întârzie să apară. Lucru cu atât mai deranjant, cu cât Renault Laguna a obţinut rezultate foarte bune la Euro N-CAP, iar, recent, perioada de garanţie a fost extinsă.

Conform cotidianului francez Autoactu, decizia de a "tempera" cadenţa de producţie a modelului francez se datorează, în mare parte, creşterii numărului de maşini din stocurile din întreaga Europă, lucru care ar putea conduce şi la o ajustare a preţurilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.