Renault lansează noul Clio Cup de 220 CP

Renault Clio Cup se întoarce pe circuite şi înlocuieşte versiunea precedentă lansată în 2006, cu o putere crescută la 220 CP dar şi cu performanţe îmbunătăţite

Renault lansează noul Clio Cup de 220 CP Renault lansează noul Clio Cup de 220 CP

Inginerii Renaultsport şi-au făcut bine treaba, cel puţin teoretic, astfel că noua versiune Clio Cup a primit un motor de 1,6 l cu injecţie directă care, cu puţin ajutor din partea Oreca Magny-Cours livrează 220 CP şi un cuplu maxim de 270 Nm.

Acesta este cuplat la o transmisie secvenţială Sadev cu şase trepte de viteză, care conform Renault, schimbă vitezele în doar 100 de milisecunde.

În premieră în istoria ediţiei Clio Cup, maşina a primit un roll-cage sudat, care oferă mai multă rezistenţă dar şi manevrabilitate mai bună pe viraje.

În ceea ce priveşte interiorul, Renault a colaborat cu Cosworth Electronics care au instalat pe bord un ecran color care afişează informaţii esenţiale pentru şofer, cum ar fi timpii pe ture, configuraţia pistei şi starea de funcţionare a sistemelor maşinii. Pilotul mai beneficiază şi de un volan multi-funcţional cu şapte butoane, care controlează farurile, ştergătoarele de parbriz sau navigarea prin display-ul de bord.

Preţurile de la Clio Cup nu au fost încă anunţate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.