Renault lansează trei noi modele

Autor: Mediafax 12 sept. 2007 Știri auto
Renault lansează trei noi modele

Renault va lansa până la sfârşitul anului trei modele, respectiv noul Laguna – pe piaţa europeană, modelul Sandero, construit pe platforma Logan – pe piaţa sud-americană şi un cross-over realizat la Renault Samsung Motors, livrat pe piaţa coreeană.

Un model derivat din Sandero va fi lansat pe piaţa europeană anul viitor. Autoturismul, o berlină bicorp cu cinci uşi, construită în Brazilia, pe platforma B0 ca şi modelul Logan, va fi comercializat din luna decembrie a acestui an, pe pieţele din Argentina şi Brazilia.

Compania intenţionează să lanseze până în anul 2009 un număr de 26 de modele, anul viitor urmând să fie pus în vânzare, în medie, câte un nou autovehicul în fiecare lună. Până în prezent au fost distribuite în reţeaua comercială trei din cele 26 de autovehicule – Logan MCV, Logan VAN şi Renault Twingo, la care se vor adăuga cele trei maşini care vor fi lansate până la sfârşitul acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide