Renault lansează trei noi modele

Gama Renault va lansa în acest an trei noi modele, dintre care unul va fi construit pe platforma Logan, a anunţat constructorul francez.

Renault lansează trei noi modele Renault lansează trei noi modele

Renault va lansa până la sfârşitul anului trei modele, respectiv noul Laguna - pe piaţa europeană, modelul Sandero, construit pe platforma Logan - pe piaţa sud-americană şi un cross-over realizat la Renault Samsung Motors, livrat pe piaţa coreeană.

Un model derivat din Sandero va fi lansat pe piaţa europeană anul viitor. Autoturismul, o berlină bicorp cu cinci uşi, construită în Brazilia, pe platforma B0 ca şi modelul Logan, va fi comercializat din luna decembrie a acestui an, pe pieţele din Argentina şi Brazilia.

Compania intenţionează să lanseze până în anul 2009 un număr de 26 de modele, anul viitor urmând să fie pus în vânzare, în medie, câte un nou autovehicul în fiecare lună. Până în prezent au fost distribuite în reţeaua comercială trei din cele 26 de autovehicule - Logan MCV, Logan VAN şi Renault Twingo, la care se vor adăuga cele trei maşini care vor fi lansate până la sfârşitul acestui an.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.