Renault livrează 122 de ambulanţe către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă - GALERIE FOTO

O flotă de 122 de ambulanţe, dezvoltate de către Asocierea Renault - Gruau - Avant Maris Medical, au fost livrate către IGSU

Renault livrează 122 de ambulanţe către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă - GALERIE FOTO Renault livrează 122 de ambulanţe către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă - GALERIE FOTO

O flotă de 122 de ambulanţe, dezvoltate de către Asocierea Renault - Gruau - Avant Maris Medical, au fost livrate către IGSU prin Programul POIM 2014 – 2020 - "Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip C, transformate conform cerinţelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Ambulanţele tip C sunt destinate intervenţiilor medicale de urgenţă la cel mai înalt nivel şi transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotate cu echipamente şi materiale de terapie intensivă.

Vehiculul care a stat la baza acestui lot de ambulanţe este Renault Master L3H2 Energy dCi 170 TT şi este disponibil cu sistem multimedia R-LINK: Navigaţie (harta României inclusă) şi ecran tactil 7". De asemenea, beneficiază de o serie largă de sisteme de asistenţă la conducere, dintre care amintim: Sistem antiblocare roţi la frânare (ABS) cu AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă) + EBD; Control dinamic al traiectoriei (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR); Extended Grip (motricitate suplimentară pe suprafeţe dificile); HSA (Hill Start Assist , asistenţă la urcarea în rampă); proiectoare de ceaţă; Parking assist (camera video pentru asistenţă la parcarea cu spatele şi senzori de parcare spate); Sistem Stop&Start şi ESM (Energy Smart Management - recuperarea energiei în momentul frânării).

Transformarea în ambulanţe a celor 122 de Renault Master s-a realizat în Franţa şi în România, în conformitate cu solicitările IGSU. În perioada următoare, Renault va mai livra către IGSU 10 ambulanţe tip C şi 75 de ambulanţe tip B, în completarea celor 300 ambulanţe tip B realizate anul trecut.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.