Renault Logan facelift în Brazilia – poze spion

Renault Logan beneficiază de un facelift în Brazilia, care pe lângă elementele pe care le cunoaştem aduce o modificare de ergonomie în interior, la comenzile geamurilor electrice şi cele ale sistemului audio.

Renault Logan facelift în Brazilia – poze spion Renault Logan facelift în Brazilia – poze spion

Pentru că a' fost o ştire serioasă, venită într-un context neserios, Ziua Păcălelilor, şi foarte puţini, ne-au dat crezare, revenim cu imagini noi, de data asta oficiale, în care se văd foarte clar modificările semnalate la acea vreme.

În dese rânduri amplasarea butoanelor aferente acţionării geamurilor electrice pe consola centrală a fost reclamată ca foarte neergonomică de către conducătorii de Logan, aceştia preferând o amplasare mai intuitivă pe mânerul interior al portierei. Iată că acest lucru s-a întâmplat pe versiunea Renault Logan din Brazilia.

Recent, modelul a suferit un facelift, acelaşi aplicat şi pe restul pieţelor, diferenţa fiind observabilă însă la o examinare atentă a pozelor de interior, prezentate de cei de la icarros.uol.com.br. Se poate constata că zonei mediane a panoului de bord îi lipsesc două butoane care se văd amplasate pe suportul lateral al uşii. Ceasurile, de asemenea, sunt schimbate şi în spatele volanului sunt poziţionate comenzile pentru sistemul audio, ca la modelele Renault.

Acest model a fost lansat oficial în Brazilia pe 13 Aprilie, deci nu a fost o păcăleală, şi o dată cu faceliftul va primi şi o reducere de preţ, de la 28.500 reali, până la 27.000 de reali pentru versiunea de bază, adică în jur de 11.200 de euro. Echiparea entry-level va veni dotată cu un motor de 1.0 litru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.