Renault Logan lansat în Kazahstan

Logan-ul ia, la propriu, cu asalt lumea şi după introducerea pe piaţa bogată din Emiratele Arabe, acum îşi face debutul şi pe modesta piaţă din Kazahstan.

Renault Logan lansat în Kazahstan Renault Logan lansat în Kazahstan

Renault Logan mai ia cu asalt o piaţă emergentă, cea din Kazahstan. Deşi Kazahstan este a 9-a ţară ca întindere a teritoriului, are o reţea de drumuri de 93,612 km, o valoare mult în urma României. De asemenea, raportul de 156 vehicule la 1000 de locuitori face din această ţară una dintre cele mai slab motorizate din lume.

Astfel lansarea Logan pe această piaţă va fi o provocare pentru Renault. Teoretic, piaţa ar avea potenţial de dezvoltare rămâne însă de văzut dacă Logan-ul va fi primit cu un model low-cost, sau se va repeta povestea din India. Preţurile nu au fost încă transmise oficial, dar francezii spun că va avea un tarif abordabil.

Logan a fost primul model lansat în Kazahstan pe 15 Aprilie, urmând ca pe 1 Iulie să ajungă şi Sandero pe noua piaţă. Unităţile comercializate nu vor fi produse în România, ci la uzina Avtoframos din Moscova. Importatorul care comercializează Logan în Kazahstan este Almaty Ato.

Galerie foto

vezi galeria 18 foto

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.