Renault Mahindra

Oficialii Mahindra-Renault au declarat că, la nevoie, pot mări volumul de maşini asamblate în fabrica din India cu până la 50%.

Renault Mahindra Renault Mahindra

Modelul Logan sedan, care marchează intrarea grupului francez pe o piaţă ce se preconizează că va atinge un volum de 2 milioane de maşini vândute pe an, este produs la uzina Mahindra din Nashik. Aceasta produce anual 150.000 de vehicule, volum împărţit egal între Logan, Mahindra Scorpio şi Ingemio. Preţul unui Logan începe de la 9.977 dolari şi ajunge la 14.850 de dolari pentru cea mai bine echipată versiune.

În cazul în care cererea de Loganuri va fi foarte mare, în programul fabricii se va putea adăuga o a treia tură, capacitatea de producţie crescând în felul acesta cu până la 20.000-25.000 de unităţi pe an. În prezent, aproximativ 50% din piesele necesare asamblării Loganului sunt produse în India, însă pe viitor se doreşte o integrare cât mai mare, pentru a se profita de pe urma costurilor reduse de producţie din India.

Logan are drept concurenţi modelele produse de Tata Motors şi Maruti Udyog, subsidiară a Suzuki Motors.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.