Renault Megane 3

După o carieră tumultoasă, cu premii căştigate dar şi probleme de fiabilitate, modelul de clasă compactă francez se intoarce. Renault Megane 3 se va lansa peste un an.

Renault Megane 3 Renault Megane 3
Deşi mai este doar un an până la lansarea ce se preconizează a avea loc la Salonul Auto de la Paris, pozele spion cu noul Renault Megane 3 sunt aproape de negăsit, semn că producătorul francez pregăteşte în mare secret aceasta lansare.

Renault Megane 3 spateFrancezii de la Autoplus au însă o prima idee despre cum va arata noul model, aceştia fiind suficient de siguri încât să afirme că acestea sunt chiar primele poze cu ultima creaţie a inginerilor francezi. Versiunea coupe va fi vârful de gamă Megane şi se va îndrepta pe o direcţie clar sportivă. Partea frontală este una inspirată de la noile Laguna şi Laguna Coupe, în timp ce spatele este complet nou pentru gama Renault, amintind puţin de Opel Astra GTC dar şi de prima generaţie Megane Coupe, una foarte apreciată la vremea ei.

În ceea ce priveşte partea tehnică, noul Renault Megane 3 va împrumuta platforma grupului Renault Nissan regăsită şi pe Nissan Qashqai, asta însemnând o suspensie spate independentă şi o ţinută de drum superioară actualei generaţii. De asemenea sistemul cu roţi spate directoare ce a debutat pe Laguna are mari şanse să fie implementat şi pe noul model de clasă compactă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.