Renault Megane 3

Potrivit şefului de design de la Renault, Patrick Le Quement, modelul expus la Geneva este în mare parte versiunea de serie a noii generaţii Megane.

Renault Megane 3 Renault Megane 3
"Avem designul noului model în faţa ochilor", a declarat Le Quement referindu-se la Renault Coupe Concept, prezentat de curând la Salonul Auto de la Geneva, lucru confirmat şi de Promotor prin pozele spion publicate încă de anul trecut. Viitoarea gamă Megane nu va avea un hatchback în 3 uşi clasic, ci mai degrabă un coupe asemănător lui Volkswagen Scirocco. Responsabilul de design de la Renault a menţionat că noul model nu va mai polariza părerile precum actuala generaţie, însa va reprezenta o puternică declaraţie de intenţie de revenire în topul vânzărilor.

Totuşi, versiunea de serie nu va păstra integral una din cele mai interesante părţi ale conceptului, cea posterioră, cu blocurile optice spate integrate într-o fantă a hayonului. "Întreaga gamă va fi reînnoită până la finalul lui 2009. Asta înseamnă ca vom avea un sedan, un coupe cabrio, un break şi încă cel puţin o altă versiune de caroserie".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.