Renault Megane 3 - Cel mai sigur automobil

EuroNCAP va anunţa mâine ultimele rezultate ale testelor sale, vedeta principala fiind noul Renault Megane 3.

Renault Megane 3 - Cel mai sigur automobil Renault Megane 3 - Cel mai sigur automobil

După ce mulţi se aşteptau ca noua Laguna 3 să fie primul model cu 6 stele la EuroNCAP, care însă până la urmă nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iată că Renault Megane 3 revendică titlul de maşina cu cel mai mare punctaj la testele EuroNCAP de la colegul de alianţă, Nissan Qashqai.

Astfel, Megane 3 a primit pentru protecţia pasagerilor 37 de puncte din maximul de 37 disponibile, şi patru stele pentru protecţia copiilor. În ceea ce priveşte graficele şi punctajele la protecţia pietonilor, mai avem puţin de aşteptat, oficialii EuroNCAP urmând să aibă mâine o conferinţă de presă pe această temă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.