Renault Megane 3 în Need For Speed

Noul Renault Megane 3 Coupe va fi regăsit şi în viitorul joc din seria Need For Speed, ca una din maşinile de început, la bătaie cu Volkswagen Scirocco.

Renault întârzie cu lansarea noului Megane 3 RS, dar cei interesaţi îşi pot crea propriul lor model sport virtual pe baza noului Megane 3 Coupe ce va fi disponibil din noiembrie atât de piaţă cât şi în ultimul Need for Speed Undercover. Având în vedere preţul de bază şi abilităţile sportive ale modelului Coupe ne aşteptăm să fie disponibil printre primele maşini ce pot fi cumpărate, însă designul reuşit lasă loc pentru o preparare temeinică la nivel tehnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.