Renault Megane 3 - Informaţii neoficiale

După lansarea modelului hatcback, Renault se pregăteşte de prezentarea versiunii în 3 uşi luna viitoare. Mai multe detalii pe www.nouvelle-megane.com

Gama de motorizariÎn aşteptarea prezentării oficiale, vă mai prezentăm câteva poze realizate pe calculator de italienii de la Quattroruote, pe baza imaginilor existente până acum.

+++++++++++++++++++++++++++++

L'Auto-Journal este ultima publicaţie franceză de la care aflăm cele mai noi informaţii despre Megane 3. Din imaginile scanate din paginile revistei putem să observăm în detaliu designul interiorului si al ceasurilor de bord, tipurile de sisteme audio, o noua climatizare şi cel mai important, gama de motorizări, una foarte largă.

++++++++++++++++++++++++++++++
Imaginile prezentate de AutoExpress au venit ca o confirmare a celor prezentate prima oară de către cei de la AutoPlus, fiind realizate în timpul unei prezentări. Acum însă vă prezentăm un set de poze ce par a fi preluate direct din mapa de presă. Chiar dacă exteriorul lasă impresia ca e modificat pe computer, interiorul pare să fie cel definitiv. Voi ce ziceţi?

++++++++++++++++++++++++++++++
Renault Megane 3 - Interior După un set de poze realizate pe computer, dublate de un articol despre prototipurile Megane surprinse în întreaga lume, iată ca francezii de la AutoPlus reușesc să vină primii cu pozele reale ale noului Renault Megane 3. Iar acestea confirmă detaliile estetice prezentate în articolele de până acum, noul model compact francez fiind spre deosebire de Laguna 3, un automobil care cel puțin la prima vedere va avea numeroși fani în ceea ce privește designul exterior.

Nici cel interior nu este departe, cu influențe clare de la fratele mai mare din clasa medie, mai ales în ceea ce privește calitatea regăsită. Până la apariția mai multor informații vă puteți delecta cu pozele din galeria foto, acolo unde puteți observa mai în detaliu și versiunea Coupe, care în mare parte este asemănătoare cu prototipul omonim prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Primele poze oficiale sunt așteptate peste doar o lună, pentru ca prezentarea oficială să aibă loc la Salonul Auto de la Paris din septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.