Renault Megane Coupe-Cabriolet Floride în România

Începând din această lună, noul Renault Mégane CC Floride, o ediţie exclusivistă, numerotată, produsă în doar 1.200 de exemplare la nivel mondial, este disponibil şi pentru clienţii din România.

Prin seria limitată Mégane Coupé-Cabriolet, Renault propune o reinterpretare modernă a spiritului modelului renumit în anii 60', Renault Floride. Floride înseamnă pentru Megane CC un stil elegant, chic, rafinat dar şi provocator. Este evocat de: culoarea exclusivistă, Ivoire Floride, o nuanţă vintage pastelată, delicată şi luminoasă, jantele de aluminiu de 17 inch, cu efect diamantat. Acestea sunt vopsite în ivoire - amintind de pneurile cu talon alb cu care erau dotate modelele anilor '50. Interiorul este finisat într-o nuanţă de rosu şi tuşe ivoire. Mégane CC Floride este o ediţie puternic personalizată. Pe caroserie se regăseşte denumirea cromată Floride, caligrafiată în stil retro. Floride apare şi pe planşa de bord, în timp ce pe mânerul schimbătorului de viteze sau pe covoraşe se află inscripţionată monograma "f". În fine, dar nu cel mai puţin important detaliu constă într-o placă numerotată, amplasată lângă levierul schimbătorului de viteze. Această ediţie exclusivistă este limitată la numai 1.200 de maşini, dintre care 15 sunt destinate pieţei din România.

Printre echipamentele standard regăsim, şase airbag-uri, ESP, tempomat-limitator de viteză, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer condiţionat cu reglare automată bi-zonală, geamuri electrice faţă/ spate, oglinzi retrovizoare reglabile şi rabatabile electric, senzor de lumină şi ploaie, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card mâini libere, asistenţă la parcarea spate, scaune faţă cu încălzire, tapiţerie mixtă piele ecologică -textil ivoire rosu, volan îmbrăcat în piele, sistem de navigaţie integrat în bord, jante aluminiu 17" în nuanţa ivoire, vopsea metalizată (ivoire). Preţul pentru Mégane CC Floride 1,4 TCe 130 CP este de 24.900 € (inclusiv TVA).

Scurt istoric Floride - După lansarea unor modele vedetă postbelice - maşini precum Primaquatre, Viva şi Nerva Sport - Renault a lansat Floride în 1958. Obiectivul principal al companiei era să reintroducă un cabriolet, care fusese un element distinctiv al gamei sale. Bazat pe limuzina Dauphine, Floride îmbina exuberanţa caracteristică anilor '60 cu stilul chic tipic franţuzesc. A fost disponibil într-o gamă de culori strălucitoare, elegante, cu opţiuni pentru finisaje care erau atât îndrăzneţe, cât şi rafinate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.