Renault Megane III – foto spion

Autor: Oraan Mărculescu acum 12 ani Știri

Renault Megane 3Pe măsură ce apar noi poze spion cu Renault Megane 3, se conturează tot mai bine silueta modelului, care pare să semene foarte bine cu imaginile prezentate de Promotor.ro încă de acum câteva luni. Noile poze ne dau și primele detalii în legătură cu interiorul modelului, care pare să fie preluat în mare parte de la fratele mai mare, Renault Laguna. Ne așteptăm ca în următoarele luni Renault să prezinte și pozele oficiale, pentru a lua vălul de pe numeroasele suspiciuni și speculații ridicate pe marginea viitorului model compact francrez.

++++++++++++++++++
Renault Megane 3Deşi maşina surprinsă de cei de la worldcarfans era camuflată, se observă că liniile şi gabaritul general sunt foarte aproape de imaginile din vară din revista Auto Plus. Faţă de actuala generaţie, maşina va avea un look mai covenţional şi elemente de design preluate de la Renault Laguna III.

Cel mai probabil, debutul noii generaţii va avea loc la Salonul Auto de la Paris din 2008, în scurt timp urmând a fi derivat în mai multe versiuni de caroserie: coupe, break, sedan, coupe-cabrio şi chiar crossover.Comentarii
Inchide