Renault Megane III - foto spion

Sesiunea de teste cu noul model compact francez se apropie de final, ultimele poze ce surprind prototipuri de Megane 3 fiind făcute în Australia.

Renault Megane III - foto spion Renault Megane III - foto spion
Renault Megane 3Pe măsură ce apar noi poze spion cu Renault Megane 3, se conturează tot mai bine silueta modelului, care pare să semene foarte bine cu imaginile prezentate de Promotor.ro încă de acum câteva luni. Noile poze ne dau și primele detalii în legătură cu interiorul modelului, care pare să fie preluat în mare parte de la fratele mai mare, Renault Laguna. Ne așteptăm ca în următoarele luni Renault să prezinte și pozele oficiale, pentru a lua vălul de pe numeroasele suspiciuni și speculații ridicate pe marginea viitorului model compact francrez.

++++++++++++++++++
Renault Megane 3Deşi maşina surprinsă de cei de la worldcarfans era camuflată, se observă că liniile şi gabaritul general sunt foarte aproape de imaginile din vară din revista Auto Plus. Faţă de actuala generaţie, maşina va avea un look mai covenţional şi elemente de design preluate de la Renault Laguna III.

Cel mai probabil, debutul noii generaţii va avea loc la Salonul Auto de la Paris din 2008, în scurt timp urmând a fi derivat în mai multe versiuni de caroserie: coupe, break, sedan, coupe-cabrio şi chiar crossover.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.