Renault Megane III - foto spion

Revista Auto Plus dă primele informaţii ceva mai credibile despre următoarea generaţie a lui Megane, o mixtură între Clio şi noul Laguna.

Renault Megane III - foto spion Renault Megane III - foto spion
În numărul din această săptămână al revistei franceze Auto Plus apar informaţii destul de concludente despre următoarea generaţie a compactei Renault Megane, despre care se crede că va fi lansată cu ocazia Salonului Auto de la Paris din 2008. Imaginile ne arată un hatchback foarte rotunjit, care preia destule elemente de design de la Laguna şi care inspiră acelaşi salt calitativ, mult lăudat de oficiali. Noul Megane se pare că va continua imaginea life-style a actualei generaţii, cel puţin pentru variantele în 3 şi 5 uşi. Deocamdată nici o informaţie despre pachetul tehnic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.