Renault Megane primeşte un nou facelift. Lansarea, la Salonul Auto Frankfurt 2013

Compacta franceză Renault Megane a primit un nou facelift, care vine la pachet cu o faţă redesenată şi un motor nou. Varianta restilizată a lui Megane va fi prezentată la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Renault Megane primeşte un nou facelift. Lansarea, la Salonul Auto Frankfurt 2013 Renault Megane primeşte un nou facelift. Lansarea, la Salonul Auto Frankfurt 2013

Renault Megane a primit un facelift, al doilea din cariera modelului francez – după cel introdus la începutul lui 2012. Modificările se rezumă la o parte frontală redesenată, care se încadrează în noul limbaj de design adoptat de modele precum Clio şi Captur.

Noua identitate vizuală a companiei auto franceze a fost aplicată tuturor modelelor din gama Megane, inclusiv sportivei Megane R.S. şi variantei Megane GT.

Potrivit britanicilor de la Autocar, faceliftul compactei vine la pachet şi cu un nou motor pe benzină. Mai exact, este vorba despre un propulsor de 1,2 litri TCe care produce 130 CP. Conform englezilor, acest motor va fi cuplat la cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Renault Megane facelift va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2013, unde vom afla mai multe detalii despre noutăţile pe care le aduce ultima restilizare a compactei franceze.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.