Exclusiv  Renault Megane Sedan - spionat în România

Chiar în dimineaţa acestei zile de vineri am surprins pe autostrada Bucureşti - Piteşi mai multe modele Renault Megane Sedan camuflate, în teste dinamice.

Renault Megane Sedan - spionat în România Renault Megane Sedan - spionat în România

VEZI AICI POZELE SPION CELE MAI NOI CU RENAULT MEGANE SEDAN ÎN ROMÂNIA!

Noul Megane Sedan camuflatCea de a treia generaţie a lui Renault Megane Sedan, una dintre cele mai vândute maşini familiste în România, este aproape de lansarea în showroom-uri. Iar teste cu maşini camuflate nu sunt realizate doar în străinătate, ci chiar în România, în principal în judeţul Argeş.

În această dimineaţă, promotor.ro a surprins câteva astfel de modele Megane Sedan, camuflate, pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Se observă uşor că maşina este, practic, aceeaşi cu Samsung SM3 - ba, dacă ne uităm mai atent la partea din spate, putem observa că sigla nu este rombul Renault, ci ovoidală, specifică modelelor Samsung, comercializate în Coreea.

Un alt aspect important la noul Renault Megane Sedan este portbagajul, care se anunţă foarte mare - iar, din pozele spion, se poate observa că va fi şi foarte practic, având o decupare foarte largă. Totuşi, la prima vedere, marginea de încărcare pare puţin cam ridicată. În rest, silueta este cea a lui Renault Megane 3, modificată, bineînţeles, în partea din spate, conform termenului "sedan".

Aşteptăm cu nerăbdare premiera oficială la Salonul Auto Frankfurt 2009, dar, mai ales, anunţarea momentului lansării pe piaţa românească şi gama de preţuri. Oricum, noul Renault Megane Sedan se anunţă un competitor serios pentru Skoda Octavia. Totuşi, nu credem că va fi oferit şi ca un viitor model Dacia Sedan, deşi unii useri entuziaşti sunt de părere că maşinile camuflate sunt maşini Dacia.

Apariţia noului Megane iii Sedan va mai avea o consecinţă: super-oferte la generaţia actuală. Deci toamna aceasta amatorii de chilipiruri în materie de maşini noi ar trebui să fie atenţi la ofertele Renault pentru modelele Megane ii Sedan de pe stoc.

VEZI AICI POZELE SPION CELE MAI NOI CU RENAULT MEGANE SEDAN ÎN ROMÂNIA!

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.