Renault Modus - rechemare service

Din cauza unei erori la sudurile scaunelor faţă, Câteva mii de modele Renault Modus vor fi rechemate în service pentru remedierea problemei.

Renault Modus - rechemare service Renault Modus - rechemare service
După ce francezii au lansat versiunea facelift a lui Renault Modus şi fratele mai mare al acestuia, Grand Modus, s-au pomenit cu o problemă neaşteptată la un număr relativ mic de maşini, produse în octombrie 2004.

Defecţiunea constă în sudarea incorectă a scaunelor din faţă, ceea ce ar putea duce la probleme în cazul frânărilor bruşte sau nu ar asigura protecţia normală în cazul unui accident, datorită ruperii tetierelor. Aproximativ 2.366 de automobile au fost "lovite" de această problemă, pentru a cărei remediere în service vor fi consumate între 30 de minute şi 5 ore, în funcţie de nivelul de dotări al maşinilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.