Renault, o gamă de cinci stele

Una dintre cele mai ciudate reclame de promovare a unei game se găseşte în acest mic video, care scoate în evidenţă cele cinci stele Euro NCAP ale modelelor Renault.

Renault, o gamă de cinci stele Renault, o gamă de cinci stele
Pe site-ul Metacafe şi-a făcut apariţia un video mai puţin obişnuit, un soi de dans cu buşituri între maşini. La prima vedere pare a fi ceva stilat, asemenea unui balet, din prisma fondului muzical şi a primelor imagini, însă regizorul acestui clip nu a dorit să sublinieze eleganţa mişcări ci rezistenţă la tamponiri ale modelelor Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.