Renault, partener oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European 2013

Autor: Oraan Mărculescu 15 feb. 2013 Știri auto

 

Flota de 50 de autoturisme puse de Renault la dispoziţia organizatorilor FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European) este formată din modele Renault Clio 4 şi Renault Koleos.

Cu ajutorul acestora, organizatorii se deplasează între cele 5 spaţii de desfăşurare a competiţiilor şi vor putea ajunge la toate ceremoniile şi întâlnirile aferente organizării acestui eveniment sportiv de amploare. 

Competiţiile pentru cele 8 sporturi din cadrul FOTE se derulează în 5 puncte distincte: Poiana Braşov, Braşov, Predeal, Râşnov şi Cheile Grădiştei. Satul Olimpic se află în Poiana Braşov, iar din acest punct până în Braşov şi Râşnov sunt 13 kilometri, până în Predeal 36 de kilometri, iar până în Cheile Grădiştei 38 de kilometri.

De asemenea, pentru Ceremonia Medaliilor, organizată în fiecare zi în care se derulează probe sportive, atât sportivii, cât şi organizatorii trebuie să se deplaseze la Poiana Braşov, acolo unde are loc momentul de premiere.

Despre susţinerea acordată FOTE de către Renault, Octavian Morariu, Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat: „Pentru organizarea unui eveniment sportiv de asemenea amploare este nevoie de o planificare atentă şi de multă coordonare. Mai mult, trebuie să avem în vedere toate aspectele, de la cele punctuale până la cele de ansamblu, pentru ca totul să iasă cât mai bine. Faptul că avem suportul total al Renault pentru transportul organizatorilor pe perioada festivalului răspunde unei nevoi reale şi le mulţumim mult pentru sprijin.”

Renault este, totodată, şi maşina oficială care a purtat Torţa Olimpică de la Aeroportul Otopeni la Sediul COSR, care a însoţit sportivii participanţi în cadrul ştafetei din Bucureşti şi care a dus apoi Torţa la Braşov.

Flacăra Olimpică va fi aprinsă în cadrul Ceremoniei Oficiale de Deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, ediţia 2013, care va avea loc duminică, 17 februarie, pe Arena Sportivă Ion Ţiriac a Liceului cu Program Sportiv din Braşov.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide