Renault - partener oficial la Cannes

Renault este şi anul acesta, pentru a 25-a oară consecutiv, partenerul oficial al Festivalului de Film de la Cannes, punând la dispoziţia participanţilor 83 de modele Vel Satis.

Renault - partener oficial la Cannes Renault - partener oficial la Cannes

Cu ocazia celei de a 60-a ediţii a binecunoscutului eveniment din industria cinematografiei, vârful de gamă al producătorului francez va aduce concurenţii şi vedetele participante până la covorul roşu de la Palais des Festivals. Renault este un obişnuit al acestor evenimente, fiind constructorul care a asigurat transportul şi în perioada Sommet-ului Francofoniei de la Bucureşti.

Unul din cele mai vechi staruri de cinema, Renault a participat în 27 de filme în 2006, din care amintim “Mister Bean II” cu Rowan Atkinson sau “Poltergay” cu Clovis Cornillac. De asemenea, Renault Espace îşi va face apariţia în “Rush Hour 3”, un viitor blockbuster ce este programat pentru a doua jumătate a acestui an . Festivalul de film de la Cannes îşi va dechide porţile pe 16 mai şi va dura 11 zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.