Renault pregăteşte maşina de 2.500 euro

După ce au creat o gamă low-cost de succes, prin Logan Sandero şi Duster, francezii atacă segmentul ultra low-cost. Este posibil să cumpărăm o maşină nouă cu doar 2.500 euro?

Renault pregăteşte maşina de 2.500 euro Renault pregăteşte maşina de 2.500 euro

După ce a a dovedit că are potenţial de a face succes cu o gamă low-cost, Renault intenţionează să intre pe piaţa maşinilor ultra-economice, de câteva ori mai ieftine decât modelul Logan, scrie cotidianul La Tribune, citat de Mediafax.

Alianţa Renault-Nissan vrea să dezvolte astfel o maşină mica, simplificată, dar fără legătură cu proiectul încercat în trecut împreună cu constructorul indian Bajaj, care a eşuat, continuă precizează Mediafax. Unele idei apărute în timpul lucrărilor la proiectul respectiv vor fi însă folosite.

Renault a declarat, în luna septembrie, pentru cotidianul francez, la Salonul Auto de la Frankfurt, că lucrează la un model plasat sub Dacia Logan şi Sandero, pentru a penetra segmentul "maşinii populare" din Brazilia. Proiectul automobilului de 2.500 de euro nu va avea legătură cu platforma Dacia, mult prea scumpă pentru un astfel de proiect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.