Renault pregăteşte maşina de 3.000 de euro

Renault va începe dezvoltarea unei maşini ieftine, de 3.000, adresată pieţei din India şi celor emergente. Viitorul model nu se va comercializa în Europa.

Renault pregăteşte maşina de 3.000 de euro Renault pregăteşte maşina de 3.000 de euro
Ediţia online a ziarului francez Le Figaro anunţă că Renault intenţionează să angajeze unui număr de 1.000 de ingineri, pentru un centru de cercetare localizat în India al cărui obiectiv principal ar fi dezvoltarea maşinii de 3.000 de euro. Cei 1.000 de ingineri vor avea la dispoziţie în jur de doi ani pentru a dezvolta modelului. Este posibil ca la sfârşitul acestui an să se dea undă verde proiectului, doar dacă este aprobat de consiliul de administraţie Renault care se va întrui peste 10 zile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.