Renault pregăteşte un Talisman pentru asiatici

Francezii vor prelua denumirea unui concept spectaculos din 2001, pe care se pregătesc să o atribuie unei limuzine bazate pe Samsung SM7.

Renault pregăteşte un Talisman pentru asiatici Renault pregăteşte un Talisman pentru asiatici

Unii dintre entuziaştii lumii auto îşi mai amintesc de conceptul Renault Talisman, prezentat de francezi în 2001. Se pare că denumirea se va întoarce în portofoliul constructorului european, însă pentru un produs de top, adresat Asiei.

Salonul Auto Beijing 2012 va fi scena de debut a acestei maşini, bazată pe recent prezentatul Samsung SM7. Talisman va fi poziţionată în vârful de gamă, acolo unde până în urmă cu doar câţiva ani Vel Satis făcea legea.

Totuşi, din pricina parteneriatului dintre Renault şi Daimler, modelul produs în Coreea de Sud nu va fi disponibil pe piaţa europeană. Ţările unde aceasta se va vinde cu predilecţie vor fi China şi India, dar nici ţările din jur nu vor fi ignorate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.