Renault relansează cel mai vândut vehicul francez din toate timpurile – FOTO

Autor: ProMotor 20 sept. 2016 Știri auto

 


Renault îşi relansează bestseller-ul şi dezvăluie Noul Clio, cel mai vândut vehicul francez din toate timpurile – peste 13 milioane de unităţi

Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuală a mărcii Renault în 2012. Cu ajutorul noilor elemente de design, printre care se remarcă luminile full LED, cu lumini de zi în forma literei  „C”, în funcţie de versiune, Noul CLIO devine mai seducător că niciodată.

Partea frontală se defineşte prin noua grilă care înconjoară sigla, iar partea din spate a fost, de asemenea, reproiectată pentru a oferi o tentă mai modernă. În partea din spate, design-ul barei de protecţie a fost modificat pentru a reda mai multă robusteţe. Patru noi culori sunt propuse pentru a împrospăta paleta existentă – Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron şi Blanc Nacré – noi jante şi capace, dar şi noi opţiuni de personalizare.

Oferta de motoare a noului CLIO este îmbogăţită de diesel-ul de 1.5 Energy dCi 110, care este cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte. De asemenea, motorul pe benzină Energy TCe 120 , cuplat şi la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, va fi acum disponibil. Noul CLIO are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piată, cu 9 propuneri diferite: cutie de viteze/motor.

Noul CLIO  propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution şi ca noutate sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare în gamă. Pentru prima dată pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault oferă între opţionale Bose® Sound System pentru o experienţă acustică de calitate.

De asemenea, Noul CLIO este mai versatil şi mai agil datorită sistemelor de asistentă la condus. În plus fată de senzorii de parcare spate, Noul CLIO propune, în funcţie de versiune, senzori de parcare faţă şi cameră video pentru marşarier. Sistemul „Easy Park Assist”, disponibil pe versiunile superioare, asistă şoferul în timpul manevrelor de parcare, transformând condusul în mediul urban într-o experienţă mai plăcută.

Modelul este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line.
Pentru moment, comenzile sunt deschise pentru Noul CLIO şi Noul CLIO Estate, urmând ca până în luna octombrie oferta comercială să fie completată şi de versiunile sport: R.S. si R.S Trophy.

Noul CLIO oferă acum o gama generoasă de motorizări şi un preţ de pornire de 10.700 euro (cu TVA)
 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide