Renault renunţă la numele Laguna

Conform celor de la Autocar, viitoarea generaţie Renault Laguna se va numi Renault Safrane.

Renault renunţă la numele Laguna Renault renunţă la numele Laguna

Şeful departamentului de marketing de la Renault, Steve Norman, a declarat că viitoarea generaţie Renault Laguna nu va mai avea acest nume şi va fi dezvoltată împreună cu Samsung. Viitoarea generaţie Renault Laguna, programată spre lansare în 2015/2016, se pare că va avea ca surse de inspiraţie modele precum Audi A5 Sportbac sau Infiniti Etherea, concept lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011.

"Putem să fim mai inovativi cu această nouă maşină" a declarat Beatrice Foucher, şeful de producţie. Numele Safrane este utilizat în Mexic, Arabia Saudită, Kuwait, Omar, Quatar şi Barain.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.