Renault România cheamă în service câteva sute de maşini

Autor: Anca Olteanu 26 mai 2017 Știri auto
Renault România cheamă în service câteva sute de maşini

Renault Commercial Roumanie cheamă în service 320 de modele Talisman care ar putea avea fixat incorect capacul insonorizant inferior al planşei de bord, care ar putea conduce la o desprindere parţială sau totală a acestuia, se arată într-o notificare publicată marţi de ANPC.

„Cu titlu preventiv, se va efectua o întărire a fixării capacului cu două clipsuri de prindere, pentru a se evita posibilitatea căderii acestuia. Acţiunea durează 20 de minute”, se precizează în notificarea transmisă de Renault către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Renault recomandă proprietarilor de modele Talisman să contacteze un reparator din reţeaua autorizată Renault din România. Intervenţia va fi realizată gratuit, costurile fiind acoperite de constructor.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide