Renault România susţine sportivii români la Jocurile Olimpice de la Soci

Din postura de sponsor principal al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Renault România este alături de delegaţia română la Jocurile Olimpice de Iarnă desfăşurate la Soci, în perioada 7-23 februarie 2014.

Renault România susţine sportivii români la Jocurile Olimpice de la Soci Renault România susţine sportivii români la Jocurile Olimpice de la Soci

Renault România duce mai departe spiritul olimpic la Soci 2014, aşa cum a făcut-o şi la Olimpiada de la Londra din 2012, prin promovarea şi susţinerea excelenţei, perseverenţei, profesionalismului şi spiritului fair-play.

În încercarea de a populariza sporturile de iarnă în rândul publicului român, Renault România va oferi detalii despre întrecerile sportive pe toată durata Jocurilor Olimpice. Mai mult, pe data de 2 februarie, sportivii români au fost conduşi la aeroport cu o flotă de modele Renault, Maşina Oficială a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

"Sprijinim participarea delegaţiei române la Jocurile Olimpice de la Soci din februarie 2014 deoarece considerăm că sportivii de performanţă care participă la această competiţie trebuie să se bucure de toată atenţia noastră", a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.

Cei 24 de reprezentanţi ai ţării noastre vor concura în cadrul unor probe de concurs precum biatlon, bob dublu feminin şi masculin, sanie sau patinaj artistic. Utilizatorii pot descoperi informaţii despre toate cele 15 probe olimpice, despre sportivii calificaţi la Olimpiadă şi despre evoluţiile acestora pe pagina de Facebook Renault România sau pe site-ul oficial Renault.

"Ne bucurăm că Renault România este alături de noi în această etapă foarte importantă pentru Comitetul Olimpic şi sportul românesc. Îi mulţumim partenerului nostru principal că este din nou un sprijin al performanţei româneşti la competiţiile internaţionale şi că rămâne", a completat Octavian Morariu, Preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.