Renault Sandero RS 2020 a fost prezentat, dar rămâne disponibil doar în America de Sud

La o lună după debutul modelelor Renault Sandero şi Logan cu facelift în America de Sud, constructorul francez a prezentat şi noua variantă Sandero RS, informează CarScoops.

Renault Sandero RS 2020 a fost prezentat, dar rămâne disponibil doar în America de Sud Renault Sandero RS 2020 a fost prezentat, dar rămâne disponibil doar în America de Sud

La o lună după debutul modelelor Renault Sandero şi Logan cu facelift în America de Sud, constructorul francez a prezentat şi noua variantă Sandero RS, informează CarScoops.

Este primul facelift primit de Sandero RS de la lansarea sa, în 2015, iar majoritatea schimbărilor sunt de design.

Modelul Sandero RS 2020 a primit stopuri noi cu LED, jante noi de 17 inchi, inscripţii noi şi etrieri de frână roşii moşteniţi de la ediţia limitată Racing Spirit.

Schimbări minore au survenit şi la interior, scaunele având cusături noi de culoare roşie, iar feţele uşilor finisaje dintr-un material care seamănă cu fibra de carbon.

Singura opţiune disponibilă este vopseaua metalizată - Fire Red, Étoile Silver sau Nacré Black, varianta de bază fiind albă.

Din punct de vedere mecanic, nimic nu s-a schimbat. Renault Sandero RS are acelaşi motor aspirat de 2 litri care oferă 148 CP şi 205 Nm alimentat cu etanol sau 143 CP şi 201 Nm alimentat cu benzină.

Modelul este echipat cu o transmisie manuală cu şase trepte. Renault Sandero RS atinge 100 km/oră în 8 secunde, iar viteza maximă este de 202 km/oră. Printre dotările de bază se numără sistemul RS Drive cu trei moduri de condus: Standard, Sport şi Sport+, sistem de climatizare, sistem de infortainment şi altele.

Renault Sandero RS 2020 începe de la 17.710 dolari în Brazilia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.